Калкулатор за овулация и бременност и изчисляване на плодородни дни, зачеване

Калкулатор за овулация и бременност и изчисляване на плодородни дни, зачеване

Искате ли да знаете кога имате най-голям шанс да забременеете? Или искате да избегнете бременност? Нашият калкулатор за бременност и календар за овулация ще ви помогнат да изчислите плодородните и безплодните дни.
Попълнете данните по-долу
Изчисленията са индикативни
дни

Калкулатор на бременността

Искате ли да разберете плодородните и безплодните си дни?

Калкулаторът за бременност е добър инструмент, който ще ви помогне да планирате родителството си. Той ви помага да разберете кога имате най-голям шанс да забременеете.

Изчислете датите си за най-голям шанс да забременеете.

Изчислението може да ви даде приблизителна дата на раждане.

Изчислението може също така да ви помогне да откриете безплодните дни.

Калкулаторът ще ви даде обща представа за дните, в които вероятността да забременеете е малка. Ако все още не планирате бременност, трябва да използвате други контрацептивни средства и техники.

Калкулаторът за бременност изброява плодородните дни, но не предотвратява зачеването извън тези дати.

Прочетете също:

Важна забележка:

Моля, не забравяйте, че резултатите от нашите здравни калкулатори и Анализаторите са само за насочване. Те не са заместител за професионален преглед или съвет от лекар, фармацевт или друг медицински специалист.

Всеки човек е уникален и нуждите на всеки могат да варират. Калкулатори и анализаторите имат ограничения и не предоставят изчерпателна Индивидуален поглед върху здравето.

Използването им е на ваш собствен риск. Нито операторът на сайта, нито авторът носи отговорност за злоупотреба и неправилно тълкуване на информацията получени чрез тяхното използване. С помощта на калкулаторите и анализаторите, Вие се съгласявате с тези правила и условия и нито операторът, нито Авторът носи отговорност за всички последствия.

Съветваме Ви да се консултирате с професионалист за Вашето медицинско състояние. Не забравяйте, че здравето е важна тема и всяко решение трябва да бъде направени след консултация с професионалист.

Този калкулатор / анализатор не е медицински инструмент или медицинска помощ. Консултирайте се с Вашия лекар за вашия здравословен проблем.

Вградете този калкулатор на сайта си безплатно

Просто копирайте HTML кода на страницата си. Кодът се копира в по същия начин като кода за вграждане на видеоклипа в YouTube. Ако имате wordpress, можете да го поставите в полето HTML.
Изискването за вграждане на калкулатора е да се постави източникът и dofollow връзка, както е посочено в кода.

<script src="https://medicspark.bg/frontend-assets/scripts/iframe-message.js" async></script><iframe id="medicspark-kalkulator-za-ovulacia-i-bremennost-i-izcislavane-na-plodorodni-dni-zacevane" class="medicspark-calculator-iframe" src="https://medicspark.bg/kalkulatori/kalkulator-za-ovulacia-i-bremennost-i-izcislavane-na-plodorodni-dni-zacevane/embed/" style="border: 0;overflow: hidden;width: 100%" scrolling="no"></iframe><a class="medicspark-calculator-copyright" href="https://medicspark.bg/kalkulatori/kalkulator-za-ovulacia-i-bremennost-i-izcislavane-na-plodorodni-dni-zacevane">Калкулатор за овулация и бременност и изчисляване на плодородни дни, зачеване от MedicSpark.bg - виж обяснения и детайли</a>
fсподели във Facebook